Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Igaza van Kertész Ákosnak...
  2011-09-04 04:53:15, vasárnap
 
   
  Igaza van Kertész Ákosnak, amikor azt kürtöli világgá, hogy: "a magyar genetikusan alattvaló..."

Itt van a bizonyítéka annak, hogy Képíró Sándort bíróság elé lehetett citálni el nem követett bűnökért is, miközben, agyonhallgatják a bolsevista eszmék jegyében elkövetett népirtás bűneit és bűnelkövetőit még mindig beszavazhatják a hatalomba.

Elhallgatták 1990-ben, hogy be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét, ha nem kiáltják ki hirtelen, hogy Magyarország Köztársaság és nem tűzik ki az első szabadnak hazudott választásokat!

Igen, lett újratemetés 1989-ben, miközben a hóhérok kiárusíthatták az 1945 után - a nép nevében - elrablott vagyonokat másodszor is a társadalmi tulajdonnak nevezett állami tulajdonú gyárakat, üzemeket... - a magát kommunistának és szocilaistának hazudók - többnyire saját magánvagyonaikat gyarapítandó... Így lettek az újszociáldemokraták milliárdosok, miközben a RABSZOLGA-SORBAN tartott magyar népre (munkás-parasztság) hivatkozva gyakorolhatták továbbra is a már kapitalistának mondott hatalmat...


ÉPPEN EZÉRT, SZÜKSÉG LETT VOLNA egy rabszolgafelszabadító program megvalósítására


A RABSZOLGA-FELSZABADÍTÁS PROGRAMJÁRA azért (lett volna) van szükség, mert Magyarországon 1945 után, de leginkább 1956 utáni megtorlással egyfajta modern-kori rabszolgatartó társadalom kiépülését és fenntartását kellett és kell napjainkban is a magyarságnak elszenvednie.

Kit is tekinthetünk rabszolgának az elmúlt hatvannégy évben?

Modern rabszolga: társadalmi tulajdonként kezelt, neki életét és utódait tekintve is kiszolgáltatott, ,,minden joggal fölruházott", de azzal élni nem-tudó, kizsákmányolt dolgozó. Az ókori rabszolgát úgy adták-vették a rabszolgapiacon, mint egy ,,beszélő-szerszámot". Modernnek nevezett korunkban - kitermelték a ,,nem-beszélő"-változatot, amit (akit) úgy adnak-vesznek a munkaerőpiacon, mint a termelésben résztvevő termelőeszközt.

Az ókori és a modern rabszolga sem ismerhette és ismerheti genealógiai (származási) múltját, családi történetét, vagyis: magántörténelmét.
Egy ország történelme, pedig az azt alkotó népesség személyiségeinek magán-történelmének az összessége, vagyis a NEMZET TÖRTÉNELME.


Nem csak rabszolga-felszabadításra van szükség, hanem a felszabadítottak ÚJRAHONOSÍTÁSÁRA is. Erre azért van szükség, mert a saját hazájában számkivetettként tengődőknek alanyi jogon jár minden, ami egy menedékjogot kapó idegennek!!!
(Meg kell kérdezni az 1956-os emigráns magyarokat, hogy és milyen módon segített nekik az őket befogadó ország? Nyílván mindent megkaptak, amire szükségük volt ahhoz, hogy meg tudjanak élni és sikeres életpályát tudjanak maguknak új hazájukban kialakítani! Hiszen ezeknek az emigránsoknak nem volt semmilyük a puszta életükön kívül. Hogyan lehetséges az, hogy mégis sikeresen megtanulták a befogadó ország nyelvét és valamilyen szakterületen munkálkodva hamarosan saját vállalkozásukat felvirágoztathatták és még munkaalkalmat is teremthettek a befogadó ország állampolgárai számára? 1990 után, pedig elsőként jöttek ,,haza"; ,,itthon" pedig sorra befuccsoltak - és a mai napig nem értik, hogy miért? Azt ugyanis nehéz elképzelni a demokráciához szokott nemzetállamhoz tartozó polgároknak, hogy valakit a saját hazájában üldözzenek és évtizedeken keresztül negatívan megkülönböztessenek (diszkrimináljanak) nemzeti hovatartozás-tudata, hazaszeretete miatt! Ezeket a belső emigrációra kényszerülő nehézsorsúakat és utódaikat újra kell honosítani, méghozzá oly módon, ahogy a politikai menekülteket szokás a befogadó államokban!


A rabszolgaság kialakulása (helyzetelemzés)

A jó helyzetelemzés olyan, mint a betegről készült diagnózis. Csakis, egy pontos, minden társadalmi rétegre és jelenségre kiterjedő ,,látlelet" elkészítése lehet az alapja a legmegfelelőbb ,,gyógymódnak": népjóléti programnak.

Azért írok az emberi gyógyításban használatos kifejezéseket, mert akármilyen szempontok szerint vizsgálom a mai Magyarország és a benne élők helyzetét azt látom, hogy Magyarország ,,BETEG"!

Beteg, mert beteggé tették a benne élőket a folyamatos hazudozással és a kontraszelekciós elnyomással, kizsákmányolással.
Mikor is kezdődött az a folyamat, ami - szerintem - valódi előkészítője volt az 1990-es fordulatnak, amikor is megtörténhetett volna a rabszolga-felszabadítása a magyar népnek?

Mostanában teljesen feledésbe merült az 1968-as év, amikor ifjú közgazdászok egy csoportja kidolgozta az új gazdasági mechanizmus nevezetű programot, melynek a lényege egy sajátlagos piacgazdaság kiépítése lett volna. Tehát, 1968-ban, az új gazdasági mechanizmussal kezdődött...


Az 1968-as új gazdasági mechanizmus - ,,gebinben"

Erről a korszakról azért kell részletesen írni, mert az akkori ifjú munkavállalók 2009-10-től kezdődően fognak tömegesen nyugdíjba menni... Csakhogy, pont mostanra ismét kimerítette a hatalom az államkasszát és nem fog tudni nyugdíjat fizetni ennek a generációnak, amelyik valójában az (magán)élete, egészsége árán dolgozott éjjel és nappal, miközben éjjel és nappal hazudtak nekik a mindenkor hatalmon lévők!

Le kell szögeznünk, hogy az 1990-es hatalomváltás gazdasági előkészítése Magyarországon, valójában az 1968-as, az un. ,,Új gazdasági mechanizmus"-sal kezdődött! Ugyanis, már akkor, az 1960-as években kiderült - itt Magyarországon legalább is - hogy a bolsevik mintára kiépített un. szocialistának mondott gazdaság nem működőképes.
Kiderült - a magukat kommunistának nevezők számára is, hogy az egypárti (MSZMP) diktatúrával nem lehet piacgazdaságot kiépíteni. Merthogy az ,,Új gazdasági mechanizmus"-nak az lett volna a lényege, hogy lazítson a mindenre és mindenkire rátelepedő pártirányítás kontraszelekcióján.

Csakhogy, Kádár ,,atyuskának" ki kellett utaznia a ,,Nagytestvírhez" a Szovjetunióba, hogy ,,áldását" kérje erre az új gazdasági módira.
Természetesen, a nagytestvír hallani sem akart erről az egészről, ezért Kádár János és küldöttsége vert seregként kullogott haza Magyarországra.

Kádár, viszont nagyon jól tudta, hogy mekkora csődben van az ország, hiszen már hamarosan a DOLGOZÓ NÉP BÉRÉT is attól a ,,rothadó"-nak hazudott kapitalista nyugattól fölvett KÖLCSÖNÖKBŐL kell fizetni.
Ezért, kacsintott egyet, amúgy kádárosan és azt mondta, hogy akkor csináljátok meg ,,elvtársak", fiúk és lányok ,,gebinben".
,,Én behunyom az egyik szememet, ti meg dolgozhattok" inatok szakadtáig, meg az első infarktusig teljes biztonsággal...

Nosza, a döglődő TSZ-ek kiosztottak a TSZ-tagok között némi háztáji földet, pontosabban, a sajátjából visszakapott valamennyit (használatba) meg állatállományt, hogy mindenki gazdálkodjon rajta úgy, ahogy tud!
Merthogy az egybeszántott óriási TSZ-földeken termelt Micsurin-,,nemesítésű" gabona egy-az egyben ment, - mint valami provinciáról - a Szovjetúnióba.
A magyar földművesek, vagyis, az akkori személyi besorolás szerint: ,,PARASZT"-ok, megművelték azt a kicsi földet a legjobb tudásuk szerint.
Belefogtak a fóliázásba is, és olyan sikerrel termesztették a primőr paprikát, paradicsomot, meg minden mást, hogy ellátták vele nemcsak hazánkat, hanem Nyugat-Európát is.
Az akkor telepített (és azóta elöregedett) szabolcsi almások ontották a finom, zamatos magyar almát - az őszibarackosok és szilvások úgyszintén - a közben létrehozott tartósító üzemekbe és a piacokra. Világhíressé vált az ekkor beindított szeszfőzdék cseresznye- barack és szilva pálinkája. Szőlészetek sikerrel gyártották a magyar találmányú, alkoholmentes szőlőlét, aminek a Traubisoda nevet adták.

http://209.85.129.104/searchq=cache:AMeub9M7CzgJ:
www.traubi.hu/download.html+Traubi&hl=hu&ct=clnk&cd=2&gl=hu

A szerződéses háztájiban dolgozók szépen gyarapodtak anyagilag és ők voltak azok a vidéki parasztok, akik látástól-vakulásig dolgozva elsőként vehettek maguknak Trabant- és Wartburg gépkocsit, majd Zsigulit...

Miért kellett napi 16-20 órát dolgozniuk?

Azért, mert a TSZ-tagságukkal együtt járt, hogy ledolgozzák a TSZ-ben a napi kötelező nyolc órát és csak az azon túli munkával tudták megművelni (a család leszázalékolt- rokkant- idős-nyugdíjas, valamint sokszor kiskorú gyermekei segítségével) a háztáji gazdaságot.
Az állattartásra szerződött háztáji tehenészetek sertés- és baromfi tenyésztésre, pedig szintén az egész hazai húsipar számíthatott.

,,Tudományosnak" tartott munkák erről az alábbi linkek egyikén olvasható:

http://209.85.135.104/search?q=cache:S59LrlYqV08J:epa.oszk.hu/
00700/00775/00056/2003_07_10.html+H%C3%A1zt%C3%A1ji+
f%C3%B6ldm%C5%B1vel%C3%A9s&hl=hu&ct=clnk&cd=1&gl=hu

A HÁZTÁJI TERMESZTÉS- ÉS TENYÉSZTÉS témaköreiben még számos, más tudományosnak tartott munkák találhatók az interneten.

Azonban, azért nem tartom ezek behatóbb tanulmányozását szükségesnek, mert egyik sem szól arról a nagyon fontos EMBERI TÉNYEZŐRŐL (sem jogi értelemben, sem emberi erőforrás tekintetében, sem az EMBERI ÖN- és TÁRSADALMI KIZSÁKMÁNYOLTSÁGÁNAK módjairól és következményeiről) amellyel egy egész nemzedék az életével, az elkótya-vetyélt ifjúságával és egészségével fizetett.

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: magántörténelmét, felszabadítottak, kontraszelekciós, magánvagyonaikat, újrahonosítására, személyiségeinek, számkivetettként, vállalkozásukat, megvalósítására, tanulmányozását, felszabadításra, megtörténhetett, agyonhallgatják, kiszolgáltatott, rabszolgapiacon, szocilaistának, nemzetállamhoz, helyzetelemzés, termelőeszközt, magyarországon, állatállományt, mechanizmussal, felszabadítása, kiárusíthatták, nagytestvírhez, magyarországra, nehézsorsúakat, gyakorolhatták, beszavazhatják, piacgazdaságot, őszibarackosok, legmegfelelőbb, szocialistának, rabszolgatartó, munkaerőpiacon, kapitalistának, magyar genetikusan, bizonyítéka annak, bolsevista eszmék, első szabadnak, hóhérok kiárusíthatták, 1945 után, társadalmi tulajdonnak, magát kommunistának, magyarságnak elszenvednie, elmúlt hatvannégy, ókori rabszolgát, termelésben résztvevő, modern rabszolga, ország történelme, felszabadítottak ÚJRAHONOSÍTÁSÁRA, saját hazájában, Kertész Ákosnak, Képíró Sándort, Magyarország Köztársaság, ÉPPEN EZÉRT, SZÜKSÉG LETT VOLNA, RABSZOLGA-FELSZABADÍTÁS PROGRAMJÁRA, NEMZET TÖRTÉNELME, Kádár János, DOLGOZÓ NÉP BÉRÉT, HÁZTÁJI TERMESZTÉS- ÉS TENYÉSZTÉS, EMBERI TÉNYEZŐRŐL, EMBERI ÖN-, TÁRSADALMI KIZSÁKMÁNYOLTSÁGÁNAK, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Egyszerűen  A lelki élet nem arról szól, ....  Bizonyos kulturális szint nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Életművészet  Április 22. a Föld napja,  Ma a legtöbb civilizált ember ...  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Volt egy...  Búzaszentelés  Facebookon kaptam Gizike bar...  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Tehetségtelen gyerek nincs.  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különös!  Búzaszentelés  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  A könnyek összegyűjtése  Paul David Tripp Április 23  A végzet az  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A könnyek összegyűjtése  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Föld napja április 22  A világnak égető szüksége van ...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Szent György nap  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Föld napja április 22  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  A Föld napja  Miért nem menti meg Jézus...  Föld napja április 22  Egyszerűen  Paul David Tripp Április 26  Föld napja április 22  Szent György nap  Alvó cica  Környezetvédelem  Paul David Tripp Április 25  Minden gyerek jó.  Szent György napi hiedelmek, s...  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Szép estét kedves látogatóimna...  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Ébredj  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  képre írva  Föld napja április 22  Esti kép  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Naplemente  Föld napja április 22  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
magyar genetikusan, bizonyítéka annak, bolsevista eszmék, első szabadnak, hóhérok kiárusíthatták, 1945 után, társadalmi tulajdonnak, magát kommunistának, magyarságnak elszenvednie, elmúlt hatvannégy, ókori rabszolgát, termelésben résztvevő, modern rabszolga, ország történelme, felszabadítottak ÚJRAHONOSÍTÁSÁRA, saját hazájában, menedékjogot kapó, 1956-os emigráns, őket befogadó, puszta életükön, befogadó ország, demokráciához szokott, belső emigrációra, politikai menekülteket, befogadó államokban, rabszolgaság kialakulása, betegről készült, legmegfelelőbb &#8222, emberi gyógyításban, benne élők, benne élőket, folyamatos hazudozással, kontraszelekciós elnyomással, 1990-es fordulatnak, magyar népnek, csoportja kidolgozta, sajátlagos piacgazdaság, korszakról azért, akkori ifjú, mindenkor hatalmon, 1990-es hatalomváltás, 1960-as években, bolsevik mintára, magukat kommunistának, lett volna, nagytestvír hallani, egyik szememet, első infarktusig, döglődő TSZ-ek, sajátjából visszakapott, egybeszántott óriási, magyar földművesek, akkori személyi, kicsi földet, legjobb tudásuk, primőr paprikát, akkor telepített, közben létrehozott, ekkor beindított, magyar találmányú, szerződéses háztájiban, vidéki parasztok, napi kötelező, azon túli, család leszázalékolt-, háztáji gazdaságot, állattartásra szerződött, egész hazai, alábbi linkek, nagyon fontos, egész nemzedék, elkótya-vetyélt ifjúságával, magántörténelmét, felszabadítottak, kontraszelekciós, magánvagyonaikat, újrahonosítására, személyiségeinek, számkivetettként, vállalkozásukat, megvalósítására, tanulmányozását, felszabadításra, megtörténhetett, agyonhallgatják, kiszolgáltatott, rabszolgapiacon, szocilaistának, nemzetállamhoz, helyzetelemzés, termelőeszközt, magyarországon, állatállományt, mechanizmussal, felszabadítása, kiárusíthatták, nagytestvírhez, magyarországra, nehézsorsúakat, gyakorolhatták, beszavazhatják, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1767
  • e Hét: 7275
  • e Hónap: 15879
  • e Év: 51820
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.